Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Μούς Μαύρης Σοκολάτας

συνολικός χρόνος: 15' 

χρόνος προετοιμασίας: 15'
χρονος μαγειρέματος: 0'
     

      υλικά
  • 200γραμμάρια μαύρη σοκολάτα
  • 1 κουταλιά του γλυκού μέλι
  • 160ml φρέσκο γάλα
  • 160ml στραγγιστό γιαούρτι 2%

      για την βάση(προαιρετικά)
  • 150γραμμάρια digestive
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

Λιώνουμε την μαύρη σοκολάτα σε μπεν μαρί και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι με το μέλι και το γάλα σε μέτρια ταχύτητα ώσπου να αφρατέψει και προσθέτουμε και την σοκολάτα.Τρίβουμε τα μπισκότα στο multi και βάζουμε απο μια κουταλιά της σούπας στον πάτο απο τα ποτήρια μας(προαιρετικά).Απο πάνω προσθέτουμε την μους.Η ποσότητα αναλογεί περίπου σε τέσσερις μερίδες.Αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες πριν το σερβίρουμε.Έτοιμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου