Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Τηγανιά σε καρβέλι

Τηγανιά σε καρβέλι

1 καρβέλι
1 κιλό τηγανιά 
1 κουτί μανιτάρια 200γρ
1 κ.γ μουστάρδα
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
100 ml κρέμα γάλακτος η τυρί κρέμα
3 πιπεριές χρωματιστές
1 ποτηράκι του κρασιού ρετσίνα η λευκό κρασί
250 γρ κίτρινο τυρί τριμμένο
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους χωρίς τους σπόρους
μισό ποτήρι ελαιόλαδο
αλάτι 
πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρέας με το ελαιόλαδο να πάρει λίγο χρώμα,
στη συνέχεια ρίχνουμε την μουστάρδα,τις πιπεριές,τα μανιτάρια, το σκόρδο, το κρεμμύδι
και σβήνουμε με ρετσίνα η κρασί λευκό,
αφού απορροφήσει τα υγρά του ρίχνουμε την ντομάτα σε κύβους και αλατοπιπερώνουμε,
τέλος ρίχνουμε την κρέμα η το τυρί κρέμα και αφήνουμε να δέσει.
Πέρνουμε ένα καρβέλι κόβουμε επάνω την κορυφή και βγάζουμε όλη την ψίχα του καρβελιού,
γεμίζουμε το καρβέλι με το μείγμα μας και ρίχνουμε το τριμμένο τυρί.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά μέχρι να λιώσει το κίτρινο τυρί.

Προτείνουμε...

Την ψίχα του ψωμιού που περισσεύει την κόβουμε σε κύβους ρίχνουμε λιωμένο βούτυρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου