Γλυκο Κοπεγχαγη
Υλικα:6 ποτηρια του νερου καρυδι
14 αυγα
3 ποτηρια του νερου φρυγανια τριμμενη
2 ποτηρια ζαχαρη...
1 κουταλακι σουπας κακαο
1200γρ φυλλο ( 15 πανω 15 κατω)
400 γρ φυτινη ( για τα φυλλα αφου την λιωσω)
Ξυσμα πορτοκαλιου
Λιγη κανελα
Ενα μπεικιν παουντερ
Βανιλιες
Σιροπι
2.5 κιλα ζαχαρη
7 ποτηρια νερο
Μισο κουταλακι γλυκοζη
Εκτελεση
Χτυπαω τη ζαχαρη με κροκους καλα,αφου εχω κανει τα ασπραδια μαρεγκα τοποθετω ολα τα υλικα και με προσοχη τελευταια τη μαρεγκα.
Αφου λαδωσω καλα ενα ταψι μεγαλο της κουζινας τοποθετω τα 15 φυλλα τα λεπτα Βυρητου αφου τα αλειψω ενα ενα με τη φυτινη βαζω το μειγμα μου και απο πανω τα υπολοιπα φυλλα ψηνω εως ροδοκοκκινησει το μειγμα και αφου ειναι ετοιμο το σιροπιαζω.
Υλικα:6 ποτηρια του νερου καρυδι
14 αυγα
3 ποτηρια του νερου φρυγανια τριμμενη
2 ποτηρια ζαχαρη...
1 κουταλακι σουπας κακαο
1200γρ φυλλο ( 15 πανω 15 κατω)
400 γρ φυτινη ( για τα φυλλα αφου την λιωσω)
Ξυσμα πορτοκαλιου
Λιγη κανελα
Ενα μπεικιν παουντερ
Βανιλιες
Σιροπι
2.5 κιλα ζαχαρη
7 ποτηρια νερο
Μισο κουταλακι γλυκοζη
Εκτελεση
Χτυπαω τη ζαχαρη με κροκους καλα,αφου εχω κανει τα ασπραδια μαρεγκα τοποθετω ολα τα υλικα και με προσοχη τελευταια τη μαρεγκα.
Αφου λαδωσω καλα ενα ταψι μεγαλο της κουζινας τοποθετω τα 15 φυλλα τα λεπτα Βυρητου αφου τα αλειψω ενα ενα με τη φυτινη βαζω το μειγμα μου και απο πανω τα υπολοιπα φυλλα ψηνω εως ροδοκοκκινησει το μειγμα και αφου ειναι ετοιμο το σιροπιαζω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου