Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ   ΡΟΚΦΟΡ

ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΡΟΚΦΟΡ

ΥΛΙΚΑ
  • 200 γρ. ροκφόρ
  • 1-2 κ.σ. μέλι
  • ελαιόλαδο
  • 2-3 κ.σ. ξύδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε όλα τα υλικά στο μούλτι και τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν κρέμα. Η ρευστότητα εξαρτάται από την ποσότητα του λαδιού.
ΣΗΜ.: Χρησιμοποιήστε το ντρέσινγκ σε σαλάτες με φρέσκα λαχανικά. Μπορείτε ακόμα να το βάλετε σε ένα τηγάνι και να το δέσετε με ελάχιστη κρέμα γάλακτος, οπότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε ζεστές παρασκευές με ζυμαρικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου