Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Αυγά με φέτα και γιαούρτι
Αυγά με φέτα και γιαούρτι
  Υλικά
  • λίγο σπανάκι, πλυμένο και καθαρισμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 6 μεγάλα αυγά
  • 1/4 του φλιτζανιού γιαούρτι
  • λίγη τριμμένη φέτα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε χαμηλή θερμοκρασία ζετσαίνεται το ελαιόλαδο. Σοτάρετε το σπανάκι για 5' προσθέτετε το σκόρδο και σοτάρετε για άλλο 1'. Χαμηλώνετε τη φωτιά. 
  2. Σε μία λεκάνη χτυπάτε καλά το γιαούρτι με τα αυγά και στη συνέχεια τα ρίχνετε πάνω στα χόρτα. Αλατοπιπερώνετε και μαγειρεύετε για 7'-10' περίπου ανακατεύοντας συνεχώς. 
  3. Σερβίρετε πασπαλίζοντας με την τριμμένη φέτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου