Αυγά με φέτα και γιαούρτι
- λίγο σπανάκι, πλυμένο και καθαρισμένο
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 6 μεγάλα αυγά
- 1/4 του φλιτζανιού γιαούρτι
- λίγη τριμμένη φέτα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε χαμηλή θερμοκρασία ζετσαίνεται το ελαιόλαδο. Σοτάρετε το σπανάκι για 5' προσθέτετε το σκόρδο και σοτάρετε για άλλο 1'. Χαμηλώνετε τη φωτιά.
- Σε μία λεκάνη χτυπάτε καλά το γιαούρτι με τα αυγά και στη συνέχεια τα ρίχνετε πάνω στα χόρτα. Αλατοπιπερώνετε και μαγειρεύετε για 7'-10' περίπου ανακατεύοντας συνεχώς.
- Σερβίρετε πασπαλίζοντας με την τριμμένη φέτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου