Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος και μουστάρδα


Υλικά:
  • 2 στήθη κοτόπουλου
  • 5 μανιτάρια φρέσκα
  • 1 κρεμμύδι
  • 1/2 ποτήρι άσπρο ξηρό κρασί
  • 300 ml κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές γαλλική μουστάρδα
  • 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο για το σωτάρισμα
  • ξερό βασιλικό
  • αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:

Κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους και το σωτάρουμε στο ελαιόλαδο.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τα μανιτάρια σε φέτες.

Σβήνουμε με το κρασί κι αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.

Προσθέτουμε τη μουστάρδα και στο τέλος την κρέμα γάλακτος.

Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.

Πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά ρίχνουμε το βασιλικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου