Χρειαζόμαστε 1 στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
μουστάρδα
1 κρέμα γάλακτος
κρασί λευκό
2 κύβους κότας knorr
πιπεράκι
Λαδάκι
Κόβουμε τις μπουκιές του κοτόπουλου
κι αφού τις πλύνουμε , τις τσιγαρίζουμε σε λίγο λάδι
μέσα στην κατσαρόλα.
Οταν ροδίσουν προσθέτουμε κρασί
(προσωπικά στα φαγητά μου δεν βαζω σχεδόν ποτε νερό παρά μονάχα κρασί λευκό)
που σημαινει πως θα βαλουμε αρκετό.
Προσθέτουμε τους κύβους και 1 μεγάλη κουταλιά της σουπας μουστάρδα.
Το αφήνουμε να σιγοβράσει και οταν ειναι έτοιμο προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος
και συνεχιζουμε το βρασμό σε χαμηλή φωτιά .
Δενουμε τη σάλτσα μας αναλογα τα γούστα .
Μπορουμε αντι για κοτοπουλο να χρησιμοποιήσουμε χοιρινό .
Είναι μουρλια φαγητό!!!!
Συνοδεύεται με ρύζι ή πατατούλες τηγανητές .
μουστάρδα
1 κρέμα γάλακτος
κρασί λευκό
2 κύβους κότας knorr
πιπεράκι
Λαδάκι
Κόβουμε τις μπουκιές του κοτόπουλου
κι αφού τις πλύνουμε , τις τσιγαρίζουμε σε λίγο λάδι
μέσα στην κατσαρόλα.
Οταν ροδίσουν προσθέτουμε κρασί
(προσωπικά στα φαγητά μου δεν βαζω σχεδόν ποτε νερό παρά μονάχα κρασί λευκό)
που σημαινει πως θα βαλουμε αρκετό.
Προσθέτουμε τους κύβους και 1 μεγάλη κουταλιά της σουπας μουστάρδα.
Το αφήνουμε να σιγοβράσει και οταν ειναι έτοιμο προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος
και συνεχιζουμε το βρασμό σε χαμηλή φωτιά .
Δενουμε τη σάλτσα μας αναλογα τα γούστα .
Μπορουμε αντι για κοτοπουλο να χρησιμοποιήσουμε χοιρινό .
Είναι μουρλια φαγητό!!!!
Συνοδεύεται με ρύζι ή πατατούλες τηγανητές .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου