Υλικά
500 γρ. γλυκάδια αρνίσια κομμένα σε μικρές μπουκιές
1 ½ φλ. ελαιόλαδο με απαλή γεύση
½ φλ. χυμό λεμονιού
1 κ.σ. ξερή ρίγανη
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα γλυκάδια και τα κόβουμε σε μικρές μπουκιές. Τα βάζουμε σε μεγάλο κρύο τηγάνι, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, ανάβουμε τη φωτιά και τα τηγανίζουμε. Ανακατεύουμε πού και πού με ξύλινη κουτάλα προσέχοντας να μην κολλήσουν και τα γυρνάμε από όλες τις μεριές για να πάρουν χρώμα. Μόλις πάρουν σκούρο καστανό χρώμα, αφαιρούμε περίπου το μισό από το ελαιόλαδο και ρίχνουμε στο τηγάνι το λεμόνι, αλατοπιπερώνουμε και στο τέλος ρίχνουμε τη ρίγανη. Σερβίρουμε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου