Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Tuna tartar with kiwi &pistac


Υλικά
2 ακτινίδια
2 κ.σ.τυρι κρέμα
100 γραμμάρια.τόνου φρέσκο
1.κ.σ φυστικια τριμμένα  Όχι τελειως σκόνη.
Σχοινοπρασο για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Ενώνουμε το ένα ακτινίδια με το τυρί κρέμα και αναμειγνυουμε. Κόβουμε τόν τονο και το άλλο ακτινίδια  μπρινουαζ και ανακατεύουμε
Στρώνουμε κάτω στο πιάτο την κρέμα βάζουμε το τσέρκι και μέσα σε αυτό το ψάρι. Αφερουμε το τσέρκι και πασπαλίζουμεμε ψαρι καιτο πιάτο με το τριμμένα  φυστικι.
Προερετικα τρίβουμε λίγο ορυκτό αλάτι και πασπαλίζουμε το πιάτα. Γαρνιρουμε με σχοινοπρασο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου