Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Σαλατα με ρόκα κοτόπουλα και αβοκάντο





Υλικά για 4 άτομα

Για τη βινεγκρέτ λεμονιού


1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 ½ κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Για τη σαλάτα

3 φλιτζάνια ρόκα
2 μέτρια αβοκάντο κομμένα σε κύβους
340 γρ. ντοματίνια
½ του φλιτζανιού τεμαχισμένα αμύγδαλα ή καρύδια
2 στήθη κοτόπουλου μαγειρεμένα στη σχάρα και κομμένα

Εκτέλεση

Φτιάχνετε τη βινεγκρέτ, προσθέτοντας όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπλέντερ και ανακατεύετε.

Για τη σαλάτα προσθέτετε όλα τα υλικά κομμένα σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύετε.

Τέλος προσθέτετε τη βινεγκρετ με τη σαλάτα και ανακατεύετε για τελευταία φορά πριν σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου