Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Χοιρινό η αρνί τσιγαριαστό (τσιτσιριστό)

2 κιλά κρέας
4 κρεμμύδια μεγάλα
1 ποτήρι ελαιόλαδο
1 ποτήρι κρασί άσπρο
χυμό από 1 λεμόνι αλάτι πιπέρι
2 φύλα δάφνης
λίγο φασκόμηλο
Σε ένα τσουκάλι ρίχνουμε το ελαιόλαδο αφήνουμε να κάψει και ρίχνουμε το κρεμμύδι το τσιγαρίζουμε καλά, στη συνέχεια ρίχνουμε το κρέας μέσα συνεχίζουμε το τσιγάρισμα μέχρι να πάρει ένα ωραίο ξανθό χρώμα το κρέας και να έχει πιει όλα τα υγρά του, σβήνουμε με το κρασί και το λεμονί και αλατίζουμε χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό μας να ψήνετε σιγά σιγά (αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο νεράκι )λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε το πιπέρι και τα μυρωδικά.
Αυτό το φαγάκι πρέπει να μένει στο τέλος με το λαδάκι του και θα έχετε μια υπέροχη λιχουδιά.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου