Σοκολατάκια raffaello
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. λευκή σοκολάτα, τριμμένη
1 πακέτο γκοφρέτες με γέμιση βανίλια
50 ml γάλα
150 γρ. τριμμένη καρύδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα με το γάλα ανακατεύοντας διαρκώς με μια ξύλινη κουτάλα. Όταν το μείγμα γίνει λείο αποσύρουμε από τη φωτιά. Ψιλοκόβουμε τις γκοφρέτες, τις προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Στη συνέχεια πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα κυλάμε στην τριμμένη καρύδα. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου