Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

ψητά λαχανικά

ΥΛΙΚΑ 
1 μελιτζάνα φλασκα 
1κολοκυθακι μέτριο 
1 πράσινη πιπεριά 
1 κόκκινη πιπεριά 
λίγα μανιτάρια πλευρωτους 

Για το σερβίρισμα,:λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό, 2 φύλλα βασιλικό, 2-3 κλαρακια φρέσκο θυμάρι η Ρίγανη, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, αλάτι, λίγο λαδολέμονο η κρέμα Μπαλσαμικο
Εκτέλεση 
Κοβουμε σε φέτες τα λαχανικά και αλατιζουμε ελαφρά. Στραγγιζουμε τα νερά ραντίζουμε με λίγο λάδι και ψήνουμε στη σχάρα σε δυνατή φωτιά. Βγάζουμε σε μια λεκάνη ψιλοκοβουμε τα μυρωδικά το μαιδανο ραντίζουμε με το ντρέσινγκ και σερβίρουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου