Υλικά
175 γρ. κουβερτούρα
1/2 κούπα(ες) κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. μέλι
Διαδικασία
Σε ένα κατσαρολάκι σπάμε μέσα την κουβερτούρα σε κομμάτια και από πάνω ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Το βάζουμε στη φωτιά, σε χαμηλή ένταση κι ανακατεύουμε συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα. Όταν η κουβερτούρα αρχίζει να λιώνει για τα καλά, συμπληρώνουμε και το μέλι κι ανακατεύουμε ζωηρά μέχρι να σχηματιστεί μία λεία κρέμα, χωρίς γρομπαλάκια ή φυσαλίδες. Επειδή η γκανάζ κρυώνει και κοκαλώνει γρήγορα, μόλις την ετοιμάσουμε, την αφήνουμε για μόλις 2'-3' να πέσει η θερμοκρασία της κι αμέσως περιχύνουμε την τούρτα μας!
~δοκίμασέ το!~
175 γρ. κουβερτούρα
1/2 κούπα(ες) κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. μέλι
Διαδικασία
Σε ένα κατσαρολάκι σπάμε μέσα την κουβερτούρα σε κομμάτια και από πάνω ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Το βάζουμε στη φωτιά, σε χαμηλή ένταση κι ανακατεύουμε συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα. Όταν η κουβερτούρα αρχίζει να λιώνει για τα καλά, συμπληρώνουμε και το μέλι κι ανακατεύουμε ζωηρά μέχρι να σχηματιστεί μία λεία κρέμα, χωρίς γρομπαλάκια ή φυσαλίδες. Επειδή η γκανάζ κρυώνει και κοκαλώνει γρήγορα, μόλις την ετοιμάσουμε, την αφήνουμε για μόλις 2'-3' να πέσει η θερμοκρασία της κι αμέσως περιχύνουμε την τούρτα μας!
~δοκίμασέ το!~
2η
ζαχαρη αχνη
, κακαο
και απο υγρο η νερακι η
λιγο χυμο πορτοκαλι κανεις μια παστα οχι πολυ ρευστη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου