400 Γραμμάρια Μακαρόνια
1/2 κιλό γαρίδες καθαρισμένες
Ένα Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Μια Σκελίδα Σκόρδο
500 γρ.Ώριμες ντομάτες κομμένες καρέ
Λίγο Ελαιόλαδο
1 Καυτερή Πιπεριά
1 Κ.σ. Ψιλοκομμένο Μαϊντανό
1 Φλιτζάνι Λευκό Κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση :
Σε ένα φαρδύ τηγάνι ζεστενετε το λάδι και σοτάρετε το « σκόρδο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα.
Προσθέστε τις γαρίδες μαγειρεψτε 2 λεπτά και σβήνετε με το κρασί.
Αφού εξατμιστεί το κρασί , στη συνέχεια, προσθέστε τις ντομάτες, αλάτι και την καυτερή πιπέρια ψιλοκομμένη .
Ανακατέψτε καλά και μαγειρεψτε για περίπου 20 λεπτά.
Προσθέστε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό .
Εν τω μεταξύ, μαγειρέψτε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό που βράζει . σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Στραγγίστε τα al dente, και ριξτετα στο τηγάνι με τη σάλτσα και το σοτάρετε για λίγα λεπτά,ανακατευωντας.Σερβίρετε ζεστά
Προαιρετικα προσθέστε φρέσκα φύλλα βασιλικού.και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σε ένα φαρδύ τηγάνι ζεστενετε το λάδι και σοτάρετε το « σκόρδο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα.
Προσθέστε τις γαρίδες μαγειρεψτε 2 λεπτά και σβήνετε με το κρασί.
Αφού εξατμιστεί το κρασί , στη συνέχεια, προσθέστε τις ντομάτες, αλάτι και την καυτερή πιπέρια ψιλοκομμένη .
Ανακατέψτε καλά και μαγειρεψτε για περίπου 20 λεπτά.
Προσθέστε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό .
Εν τω μεταξύ, μαγειρέψτε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό που βράζει . σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Στραγγίστε τα al dente, και ριξτετα στο τηγάνι με τη σάλτσα και το σοτάρετε για λίγα λεπτά,ανακατευωντας.Σερβίρετε ζεστά
Προαιρετικα προσθέστε φρέσκα φύλλα βασιλικού.και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου