Υλικά:
3 πιπεριές ψητές Φλωρίνης •
100 γρ. ανθότυρο
• 150 γρ. κοπανιστή •
3-4 κουταλιές ελαιόλαδο
• για το σερβίρισμα κρακεράκια, πιτούλες ή κριτσίνια και ελιές
Εκτέλεση: Στραγγίζετε πολύ καλά τις πιπεριές από το λάδι τους και τις πολτοποιείτε στο μπλέντερ. Σε ένα μπολ ρίχνετε το ανθότυρο κομματιασμένο με πιρούνι, την κοπανιστή και τον πολτό από τις πιπεριές και τα χτυπάτε με πιρούνι μέχρι να ανακατευθούν. Στο τέλος ρίχνετε το ελαιόλαδο και ανακατεύετε πάλι με το πιρούνι. Σερβίρετε το ντιπ στο κέντρο και γύρω-γύρω βάζετε τα κρακεράκια και τις ελιές.
3 πιπεριές ψητές Φλωρίνης •
100 γρ. ανθότυρο
• 150 γρ. κοπανιστή •
3-4 κουταλιές ελαιόλαδο
• για το σερβίρισμα κρακεράκια, πιτούλες ή κριτσίνια και ελιές
Εκτέλεση: Στραγγίζετε πολύ καλά τις πιπεριές από το λάδι τους και τις πολτοποιείτε στο μπλέντερ. Σε ένα μπολ ρίχνετε το ανθότυρο κομματιασμένο με πιρούνι, την κοπανιστή και τον πολτό από τις πιπεριές και τα χτυπάτε με πιρούνι μέχρι να ανακατευθούν. Στο τέλος ρίχνετε το ελαιόλαδο και ανακατεύετε πάλι με το πιρούνι. Σερβίρετε το ντιπ στο κέντρο και γύρω-γύρω βάζετε τα κρακεράκια και τις ελιές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου