Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Τυρί ρολο

Τυρί ρολο
ΥΛΙΚΑ:
12-19 φέτες σκληρό τυρί
200 γραμμάρια ζαμπόν(φετες)
Γέμιση:
2 κεσεδάκια τυρί κρέμα
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
2 βραστά αυγά ψιλοκομμενα
2-3 ντοματινια ψιλοκομμενα
 1κ.σ.μαϊντανό ψιλοκομμενο
 1 φρεσκο κρεμμύδι ψιλοκομμενο
2 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμενα
Παπρικα,φρεσκοτριμμενο πιπερι
Πώς το κάνουμε:
Τοποθετούμε τις φέτες του τυριού μας σε ενα ταψί με λαδόκολλα, 3 φέτες τυρί σε κάθε σειρα, έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα σχήμα παραλληλόγραμμου. Οι φέτες των τυριών θα πρέπει να εφάπτονται για να ενωθούνε στο ψήσιμο.
Το αφήνουμε να ψηθεί στόν αέρα του φούρνου για περίπου 10 λεπτά περίπου στούς 180°C .
Σε ένα μπώλ βάζουμε βαζουμε όλα τα υλικα για τη γεμιση και ανακατευουμε καλα να ομογενοποιηθουν τα υλικα. Αν το μίγμα μας βγεί σφιχό προσθέτω λίγο γάλα.
Βγάζω τις φέτες των τυριών απο τόν φούρνο κ το αφήνω λίγο να κρυώσει ελαφρα (θελουμε να είναι μαλακο)
Τοποθετώ τις φέτες του ζαμπόν πάνω απο τα τυριά και αδειάζω το μείγμα και αρχίζω να το τυλίγω με την βοήθεια τις λαδόκολλας σχηματιζωντας  ρολο(κραμελα)
Τοποθετήστε το στο ψυγείο περίπου 3-4 ώρες εως ότου στερεοποιηθεί.

Ξετυλιγουμε κοβουμε φετες και σερβιρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου