Σάββατο 9 Απριλίου 2016

κοτόπουλο με φέτα και κασέρι


500 γρ. κοτόπουλο στήθος
100 γρ. τυρί φέτα τριμμένη
50 γρ. κασέρι τριμμένο
καυτερή πιπεριά
1 ντομάτα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
πώς να το φτιάξουμε:
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια και το ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι (σε μέτρια φωτιά), περίπου 10 λεπτά.Στη συνέχεια το βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος, προσθέτουμε επάνω τα τυριά, την πιπεριά, την ντομάτα, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και βάζουμε στο γκριλ, στους 200 °C μέχρι να ροδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου