Υλικά
4 μέτριες βρασμένες πατάτες
5 φέτες μπέικον
2 αυγά
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
Αλάτι πιπέρι, πιπέρι Καγιέν
Σκόρδο σκόνη κρεμμύδι σκόνη
Εκτέλεση
Λιώνουμε με πιρούνι Τις πατάτες ψιλοκόβουμε Το μπέικον και ανακατεύουμε τα υλικά.
Πλάθουμε κεφτεδάκια παναρουμε και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.
Εάν θέλουμε βάζουμε τη ζύμη σε σφολιατακια και τηγανίζουμε σαν τα τηροπιτακια.Υ.Γ.άν σάς αρέσει μπορείτε να προσθέσετε στη ζύμη λίγο τριμμένο τυρί τσενταρ.
Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016
Πατατοκεφτεδες
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου