ΥΛΙΚΑ
1 κουνέλι σε μερίδες
Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
Ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και αφού ζεσταθεί βάζουμε τα κομμάτια του κουνελιού και τα γυρνάμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Αν θέλουμε, τα σβήνουμε με ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί.
Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στην πιο χαμηλή σκάλα της κουζίνας μας. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει με τα υγρά του για 45 λεπτά περίπου. Το ελέγχουμε ανά 10 λεπτά και αν χρειαστεί το κατεβάζουμε νωρίτερα από τη φωτιά.
Όταν είναι έτοιμο θα ρίξουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι, αλάτι και ρίγανη.
Στο φαγητό αυτό δεν προσθέτουμε καθόλου νερό, ούτε άλλα μπαχαρικά γιατί η νοστιμιά βρίσκεται στην ποιότητα του κρέατος της Φάρμας Αλεξανδράκης.
Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες, πουρέ πατάτας ή ρύζι.
Καλή όρεξη!!!
1 κουνέλι σε μερίδες
Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
Ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και αφού ζεσταθεί βάζουμε τα κομμάτια του κουνελιού και τα γυρνάμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Αν θέλουμε, τα σβήνουμε με ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί.
Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στην πιο χαμηλή σκάλα της κουζίνας μας. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει με τα υγρά του για 45 λεπτά περίπου. Το ελέγχουμε ανά 10 λεπτά και αν χρειαστεί το κατεβάζουμε νωρίτερα από τη φωτιά.
Όταν είναι έτοιμο θα ρίξουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι, αλάτι και ρίγανη.
Στο φαγητό αυτό δεν προσθέτουμε καθόλου νερό, ούτε άλλα μπαχαρικά γιατί η νοστιμιά βρίσκεται στην ποιότητα του κρέατος της Φάρμας Αλεξανδράκης.
Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες, πουρέ πατάτας ή ρύζι.
Καλή όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου