Για τον πουρέ
1 κιλό καρότα
Χυμό από 1 πορτοκάλι
1 κ.σ. μέλι
1-2 πρέζες κίμινο
1-2 κ.σ. Λευκή Κρέμα Βαλσαμικού Πορτοκάλι & Λεμόνι Kalamata Papadimitriou
Αλάτι
εκτελεση:
Πιπέρι Κόβουμε τα καρότα σε μικρά κομμάτια και τα βράζουμε σε νερό για μισή ώρα. Στη συνέχεια, τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα πολυκοπτικό μηχάνημα μαζί με το μέλι, το κίμινο, το χυμό του πορτοκαλιού, αλάτι, πιπέρι και τη λευκή κρέμα βαλσαμικού και πολτοποιούμε.
1 κιλό καρότα
Χυμό από 1 πορτοκάλι
1 κ.σ. μέλι
1-2 πρέζες κίμινο
1-2 κ.σ. Λευκή Κρέμα Βαλσαμικού Πορτοκάλι & Λεμόνι Kalamata Papadimitriou
Αλάτι
εκτελεση:
Πιπέρι Κόβουμε τα καρότα σε μικρά κομμάτια και τα βράζουμε σε νερό για μισή ώρα. Στη συνέχεια, τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα πολυκοπτικό μηχάνημα μαζί με το μέλι, το κίμινο, το χυμό του πορτοκαλιού, αλάτι, πιπέρι και τη λευκή κρέμα βαλσαμικού και πολτοποιούμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου