Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΧΟΙΡΙΝΑ ΡΟΛΙΝΙΑ ΜΕ ΧΑΛΟΥΜΙ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ



Φωτογραφία για ΧΟΙΡΙΝΑ ΡΟΛΙΝΙΑ ΜΕ ΧΑΛΟΥΜΙ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ @Κήπος της Τρώων

ΥΛΙΚΑ
300γρ. ψαρονέφρι
50γρ, χαλούμι
20γρ. λιαστή ντομάτα
1 κουτ. Σούπας πέστο
1 Κλώνο θυμάρι
1 κλώνο φραγκοστάφυλο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κουτ. Σούπας αλεύρι
1 κουτ. Σούπας βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι και λίγο μοσχοκάρυδο
1 Ποτήρι κρασί Μάρσαλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗΚόβουμε το ψαρονέφρι σε φέτες 50γρ. και τις χτυπάμε να γίνουν λεπτές. Τις μαρινάρουμε με αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και το αλεύρι. Βάζουμε το τηγάνι στην φωτιά μαζί με το βούτυρο να κάψει. Προσθέτουμε τα φιλετάκια και μόλις ροδίσουν τα βγάζουμε από την φωτιά.Σε ένα μπολ κόβουμε το χαλούμι σε μπαστουνάκια, προσθέτουμε την σάλτσα πέστο, τη λιαστή ντομάτα, το σκόρδο και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Γεμίζουμε τα φιλετάκια ένα ένα και τα κάνουμε ρολά. Τα βάζουμε πάλι στο τηγάνι και τα σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το φραγκοστάφυλο και το θυμάρι. Μετά από 7-8 λεπτά τα βγάζουμε από την φωτιά και είναι έτοιμα.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου