Είναι μια πανεύκολη συνταγή, ιδανική για ένα νόστιμο σνακ ή για ένα φναταστικό μεζεδάκι για τον μπουφέ του παιδικού σας πάρτι!
Λαχταριστές και τραγανές τυροκροκέτες!
ΥΛΙΚΑ
• 200 γραμ. γκούντα
• 200 γραμ. ρεγκάτο
• 200 γραμ. κεφαλογραβιέρα
• 3 ασπράδια αυγών + 1 κρόκο
• 3 κ.σ. κορν φλάουρ
• ελάχιστο αλάτι και πιπέρι
• Καλαμποκέλαιο
ΥΛΙΚΑ
• 200 γραμ. γκούντα
• 200 γραμ. ρεγκάτο
• 200 γραμ. κεφαλογραβιέρα
• 3 ασπράδια αυγών + 1 κρόκο
• 3 κ.σ. κορν φλάουρ
• ελάχιστο αλάτι και πιπέρι
• Καλαμποκέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Τρίβουμε όλα τα τυριά στο χοντρό του τρίφτη
2. Προσθέτουμε τα αυγά και το κορν φλάουρ, αλάτι και πιπέρι.
3. Ζυμώνουμε πολύ καλά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
4. Τα αφήνουμε για περίπου 1 ώρα στο ψυγείο να σφίξουν
5. Έπειτα τα πλάθουμε σε μπαλάκια στο μέγεθος του καρυδιού και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι
1. Τρίβουμε όλα τα τυριά στο χοντρό του τρίφτη
2. Προσθέτουμε τα αυγά και το κορν φλάουρ, αλάτι και πιπέρι.
3. Ζυμώνουμε πολύ καλά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
4. Τα αφήνουμε για περίπου 1 ώρα στο ψυγείο να σφίξουν
5. Έπειτα τα πλάθουμε σε μπαλάκια στο μέγεθος του καρυδιού και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου