Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

πατατοσαλατα γερμανική

Υλικά
4 μέτριες πατάτες 
2 βραστά αυγά 
3 φέτες μπέικον 
1μετριο ξερό κρεμμύδι 
1 κ.σ καπαρη 
1 αγκουρακι τουρσί ψιλοκομμένο 
1 κουπα μαγιονεζα 
Αλατοπίπερο 
Εκτέλεση 
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε χοντρά κομμάτια. 
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν και όχι να λιώσουν. 
Ψήνουμε και ψιλοκόβουμε το μπέικον. 
Κοβουμε σε φέτες και το κρεμμύδι. 
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε μια μπασινα. Σερβίρουμε σε πιατέλα γαρνιρωντας με τα αυγά και πασπαλίζουμε με λίγο μαιδανο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου