1 φλυτζάνα τσαγιού σπορέλαιο,
1 φλυτζάνα τσαγιού ζάχαρι,
1 φλυτζάνα τσαγιού γάλα,
2 αυγά, ( Χτυπάω το ασπράδι μαρέγκα )
1 φλυτζάνα τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του,
1 μπεϊκιν,
1 βανίλια,
1/2 φλυτζάνα τσαγιού κακάο . Κοσκινίζουμε τα στερεα
τα ενώνουμεε τα άλλα υλικά στο μιξερ. .Βουτυρώνουμε και πασπαλιζουμε με κακάο ένα πυρέξ Νο 26 και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για 20 λεπτά σαν κέικ.
΄Οταν κρυώσει φτιάχνουμε την γκανάζ.:
Υλικά
200 γρ, κουβερτούρα
180 γρ. γάλα ζεστό
1 κουτ. γλ. μέλι.
Βάζουμε την κουβερτούρα στο ζεστό γάλα να λιώσει προσθέτουμε και το μελι και απλώνουμε τη γκανάζ πάνω στο γλυκό. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει να σταθεί και κόβουμε το γλυκό μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου