1 κουτί μανιτάρια κομμένα
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί
1 κύβο ζωμό μοσχαρίσιο
Αλάτι και φρεσκοτριμμενο πιπέρι
2 ποτήρια νερό βραστό.
Εκτελεση
Διαλύουμε το ζωμό βοδινού σε βραστό νερό. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο. Προσθέτουμε και τα μανιτάρια και σοτάρουμε και αυτά 3-4 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Ρίχνουμε στο τηγάνι και τον αραιωμένο ζωμό και σιγοβράζουμε πέντε λεπτά περίπου. Δένουμε τη σάλτσα με λίγο αλεύρι αραιωμένο σε λίγο νερό.
Συνοδεύει τελοια ψητα σχάρας μπιφτέκια κ.λ.π
#συνταγολογeιο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου