#Αφράτα πεϊνιρλί καρμπονάρα#
Υλικά: για το ζυμάρι
1 κιλό αλεύρι για όλες τής χρήσεις
18 γρ ξερή μαγιά
190 γρ γάλα σε θερμοκρασία δωματίου
210 γρ βούτυρο σε κυβάκια
1 κουταλιά αλάτι
2,5 κουταλιές ζάχαρη
Χλιαρό νερό όσο σηκώσει το ζυμάρι περίπου 360γρ
Θα δείτε στο ζύμωμα!
Γέμιση: καρμπονάρα
Τυρί γκούντα τριμμένο
Τυρί μοτσαρέλα τριμμένη αν έχουμε
100γρ παρμεζάνα
Μπέικον σε κυβάκια
Αυγό για να το αλείψουμε
Κρέμα γάλακτος περίπου 100 γρ
Αλάτι
Τα ψήνουμε στους 180 για 25 λεπτά περίπου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου