Υλικά
150 γρ μαγιονεζα 100 γρ,κετσαπ
1 κουταλακι μουσταρδα,
1 σφηνακι ουισκι η κονιακ,
1 κουταλιά της σουπας
γουοστερ σος
2-3 σταγόνες ταμπασκο
Αλάτι-πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια μπασινα βάζετε όλα τα υλικά μαζί. Ανακατέψτε καλά με το σύρμα να αναμιχθούν τα υλικά. Αν θέλετε τη σάλτσα πιο ρευστή προσθέστε λίγο κρύο νερό να την αραιωσετε.
Ιδανική σάλτσα για θαλασσινα, γαρίδες καραβίδες,
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου