1 χταποδακι ενάμιση με δύο κιλά
Λίγο κάπαρη
Ελαιόλαδο
Ξύδι
Ρίγανη
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χταπόδι να βράσει με μερικά λαχανικά όπως καρότο, σελερι, 2 σκελίδες σκόρδο.,φύλλα δάφνης, 1 ξερό κρεμμύδι ολόκληρο. Βάζετε ελάχιστο νερό ή και καθόλου γιατί το χταπόδι όταν αρχίσει να βράζει θα βγάλει τα δικά του υγρά. Σιγοβραζετε για 45' με 50 'λεπτά μέχρι να μαλακωσει. Βγαζετε από την κατσαρόλα και αφήνετε να κρυώσει. Ψιλοκόβετε και σερβίρετε με κάπαρη λαδοξυδο και ρίγανη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου