ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ ΣΑΛΑΤΑ
10 σκληρά
βρασμένα αυγά, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένα(με πηρουνι)
6 φέτες, τραγανό
μπέικον, ψιλοκομμένο
1 / 4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι (60 ml)
2 κουταλιές της
σούπας ψιλοκομμένο πράσινο πιπέρι (30 ml)
1 / 4 φλιτζάνι μαγιονέζα (60 mL)
3 κουταλιές της
σούπας ξινή κρέμα (45 ml)
2 κ.γ. Ντιζόν μουστάρδα
ή κανονικό (10 ml)
1 κουταλάκι του
γλυκού χυμό λεμονιού (5 ml)
1 / 2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι καρύκευμα (2 ml)
1 / 4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι (1 ml)
Εκτελεση:
Σε ένα μπολ, ανακατευετε τα βρασμενα αυγά (τα οποια σπατε με ένα πηρουνι), το μπέικον και το κρεμμύδι το πράσινο πιπέρι. Σε ένα αλλο
μπολ, αναμιγνυετε τη μαγιονέζα, την ξινή κρέμα, τη μουστάρδα το χυμό λεμονιού, αλάτι και μαύρο πιπέρι.Ανα
νιγνυετε τη σαλτσα με τα αυγα ανακατευετε αφηνετε λιγο στο ψυγειο και
σερβιρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου