ΥΛΙΚΑ
2 κιλά γιαούρτι στραγγιστό
2 αγγούρια
7 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 σφηνακι ξύδι
Μισο κ.γ αλάτι
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα αγκουρια αλατιζουμε λίγο και αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους. Στο μουλτι βάζουμε το σκόρδο το λάδι το ξύδι το αλάτι και χτυπάμε να λιώσουν. Στιβουμε καλά το αγκουρι και το ρίχνουμε στο γιαούρτι. Προσθέτουμε και το μείγμα λάδι σκόρδο και ανακατεύουμε. Αφήνουμε λίγο στο ψυγείο να σφίξει και σερβίρουμε.
Υ. Γ. Εάν θέλουμε προσθέσετουμε και λίγο ψιλοκομμένο άνηθο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου