ΥΛΙΚΑ
3 μπριζόλες χοιρινες με την πανσέτα κατά προτίμηση σπαλομπριζόλες. Μαριναρουμε με λίγο ελαιόλαδο σκόρδο, Δεντρολίβανο, λίγο μουστάρδα, και αλατοπιπερο. Ανάβουμε το Γκριλ η τα καρβουνα και ψήνουμε σε δυνατή φωτιά 5 λεπτά περίπου την κάθε πλευρά.
Ετοιμάζουμε το γλάσο και αλείφουμε με πινέλο δύο λεπτά πριν βγάλουμε το κρέας και από τις δύο πλευρές και αφήνουμε να πάρει ωραίο χρώμα από το γλάσο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου