Μισο κιλο ρεβίθια
Λίγο ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
Λίγο Δεντρολίβανο φρέσκο
2 φύλλα Δάφνη
2 καρότα
Ι κλαράκι σελερι
1 ντομάτα φρέσκια ψιλοκομμένη
Λίγο άνηθο
Λίγο μαιδανο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 λεμόνι το χυμό του
Λίγο κιμινο
Εκτέλεση
Βάζουμε τα ρεβίθια στο νερό αποβραδις με λίγο αλάτι να μουλιασουν.
Ξεπλένετε και βάζετε να βράσουν μέχρι να χυλωσουν σε μέτρια φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου