1 κιλό γαρίδες Ν0 1
250 γρ φύλλο κανταΐφι
Υλικά
10 λεπτές φέτες φρέσκο τζίντζερ
3 κσ σόγια σως
3 κσ ελαιόλαδο
4 φύλα φρέσκο δυόσμο
Καθαρίζουμε τις γαρίδες βγάζουμε και τα κεφάλια τους και τις βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με την μαρινάδα και ανακατεύουμε. Αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα να μαριναριστουν. Απλώνουμε το φύλλο κανταΐφι στον πάγκο και κόβουμε σε μικρές φούντες και τυλίγουμε με το φύλλο τη γαρίδα. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσει και να τρσγανισει το φύλλο. Σερβίρουμε τις γαρίδες με μαγιονέζα η μαγιονεζα με Κέτσαπ και τσίλι αν προτιμάτε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου