1φλυτζανι του τσααγιου κοκκινη φαρινα
1 φλιτζάνι καλαμποκαλευρο
1 φλυτζανι τσαγιου ελαιολαδο (οχι μεχρι πανω)
1 κεσε γιαούρτι
150γρ γρ. Φετα
150γρ κεφαλοτύρι τριμμένο
4 κολοκύθια μέτρια τριμμενα
2 καρότα τριμμενα
3-4 αυγα
2 φρεσκα κρεμμυδακια
κααθαρισμενο και κομμενο σε ροδελες
Άνηθο, μαιδανο, δυόσμο.
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Λίγο μοσχοκάρυδο
Τριβω τα κολοκυθακια στον τριφτη στον χοντρο, και τα βαζω στο σουρωτο.ριχνω λιγο αλατι και τα παταω να βγαλουν τα υγρα τους...Τα παταω συχνα και περιμενω να βγαλουν τα υγρα τους. Όταν ειναι έτοιμα τα κολοκυθακια σε μια λεκανη βαζω ολα τα υλικα και τα κολοκυθακια ανακατευω με το χερι να γινει ενας χυλος λαδωνω ενα ταψι ή πυρεξ και πασπαλιζω τον πατο του ταψιου με Καλαμποκάλευρο ριχνω τον χυλο στο ταψί πασπαλίζω από πάνω λίγο Καλαμποκάλευρο ραντιζω με λίγο λάδι και ψηνω σε προθερμασμενο φουρνο στο πανω-κατω στους 180 βαθμους για περίπου 50 λεπτά προσοχη μπορει να ειναι και λιγοτερη η ωρα ψησιματος...ειναι παντα αναλογα τον φουρνο....εμενα μου πηρε 45-50 λεπτα.θα το δείτε που θα ροδίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου