ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα
3-4 φύλλα μαρούλι1 ματσάκι ρόκα
1 ματσάκι λολες
1 Αισμπεργκ
2 λοβους παζαριού
1 φλυτζάνι τριμμένο τυρί πεκορινο
Υλικά σάλτσα :
2 λοβους πατζαριου
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1/2 σκελιδα σκόρδο
2-3κουταλιες ξύδι μπαλσαμικο
1 κ . σ γιαούρτι
αλατοπιπερο
ΕΚΤΈΛΕΣΗ :
Πλένετε καλά και στραγγιζετε τα λαχανικά.Κοβετε σε ενα μεγαλο μπολ σαλατας και σε χοντρα κομματια τα λαχανικα,και τους λοβους των πατζαριων.Βαζετε στο μπλεντερ ολα τα υλικα για τη σαλτσα και ανακατευετε καλα.Περιχυνετε με τη σαλτσα τη σαλατα ,πασπαλιζετε με το τριμμενο τυρι και σερβιρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου