- 4 καρότα
- 1 κλωνάρι σέλερυ
- 3 κολοκύθια μέτρια
- 1 μέτριο πράσο
- 1/2 μέτριο κρεμμύδι
- 1 φρεσκο κρεμμυδακι
- 2 πατάτες φρέσκες
- 1 κ.σ.μαιδανο
- 1κ.σ.ανηθο
- 1κ.σ.φρεσκο τζιτζερ
- τριμμένη παρμεζάνα
- ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι
- ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά.Τα κοβουμε σε χοντρα κοματια και τα βαζουμε στην κατσαρολα.Προσθετουμε νερο ετσι ωστε να τα σκεπαζει και προσθετουμε τα μυρωδικα ,αλατι ,πιπερι, λιγο ελαιοπλαδο,και αφηνουμε
- να βράσουν σε χαμηλή φωτιά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο νερό.
- Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
- Αν εχουμε ραβδομπλέντερ τα αλέθουμε επί τόπου έως ότου να έχουμε μια εντελώς λεία σούπα. Αν δεν έχουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου