Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

#συνταγολογeιο //Κεφτεδακια τηγανιτά.

ΥΛΙΚΑ 
Μισό κιλό κιμά μοσχαρισιο
Ένα κρεμμυδι 
1 σκελίδα σκόρδο
1 φλιτζάνι φρυγανιά 
Αλάτι-πιπέρι, ρίγανη. 
Ένα αυγό
Λίγο λάδι
Λίγο δυόσμο ψιλοκομενο 
Λίγο μαιδανο ψιλοκομενο 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Λιώνουμε στο μουλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο μαζί με το λάδι. 
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με τον κιμά και ζυμώνουμε το μείγμα. 
Αφήνουμε στο ψυγείο για μισή έως μία ώρα να σφίξει ο κιμάς. 

Πλάθουμε τα κεφτεδακια αλευρωνουμε ελαφρά και τηγανίζουμε μέχρι να ροδισουν. 
Σερβίρουμε κλασσικα με πατατες τηγανιτές.
#συνταγολογeιο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου