Υλικά
Εκτέλεση
Για το παραδοσιακό μπριάμ φούρνου, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °C σε αέρα και αντιστάσεις.
Αφού πλύνουμε και καθαρίσουμε τα λαχανικά, κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε τα λαχανικά ανακατεμένα σε βαθύ ταψί αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά.και το ελαιόλαδο,και ανακατεύουμε.
Περιχύνουμε με το νερό (μη σας φαίνεται λίγο, θα κατεβάσουν υγρά τα λαχανικά)και σκεπάζουμε με αλουμινοχαρτο.
Τοποθετούμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε για μισή ώρα με σκεπασμένο ταψί Μετά το ξεσκεπάζουμε.και ψήνουμε άλλα 20 λεπτά. Το μπριαμ σερβίρεται χλιαρό ή σε θερμοκρασία δωματίου.
Συνοδέψτε το με μια ωραία φέτα και φρέσκο ψωμάκι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου