Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΤΥΡΟΚΑΦΤΕΡΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ

ΥΛΙΚΑ 
500 γρ φέτα βαρελίσια πικάντικη 
1 κεσεδάκι γιαούρτι 
Μιση πράσινη πιπεριά 
1 κόκκινη πιπεριά φλωρίνης ψητή αλάτι και πιπέρι 
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 
1 κ.γ καυτερό μπουκοβο 
Εκτέλεση 
Χτύπαμε στο μπλέντερ τις πιπεριές με το λάδι και το μπουκοβο καλά. Τρίβουμε τη φέτα με το χέρι μας σε μια μπασινα βάζουμε και το γιαούρτι τις πιπεριές και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθει το μίγμα.. Αν θέλουμε πιο καυτερό προσθέτουμε λίγο ακόμα μπουκοβο. 
Σερβίρουμε με φρυγανισμενο ψωμάκι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου