Υλικά
Μισο κιλο βούτυρο φρέσκο
5-6 φιλέτα αντζούγιες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες λιωμενες
Λίγο μαιδανο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγο κάπαρη
Μισο λεμονι το χυμό του και το ξύσμα.
Αφήνουμε το βούτυρο να μαλακώσει για να μπορούμε να το δουλέψουμε ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά και αναμιγνύουμε. Απλώνουμε στον πάγκο μεμβράνη και απλώνουμε το βουτυρο. Τυλίγουμε ρολο σαν καραμελα και αφηνουμε στο ψυγείο να σφίξει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου