Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

φάβα

Υλικά
1 πακέτο φάβα 500 γρ 
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 
1 σκελίδα σκόρδο 
1 καρότο 
2 φύλλα Δάφνη 
Λίγο ελαιόλαδο 
Αλάτι και πιπέρι 
Λίγο ξύδι 
Εκτέλεση 
Πλένουμε τη φάβα και βράζουμε με τα υπολοιπα υλικά μέχρι να μαλακώσει και να χυλωσει.
Αφαιρούμε τα φύλλα της δάφνης και λιωνουμε τη φάβα με το ραβδομπλεντερ. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι η ντομάτα καρέ ψιλοκομμένη,και λίγο κάπαρη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου