Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ BBQ SAUCE JACK DANIELS

Υλικά για 4 άτομα
 

600γρ ΚΙΜΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΔΙΠΛΟΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ

50γρ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

120γρ ΜΠΕΙΚΟΝ

1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ JACK DANIELS BBQ SAUCE

30γρ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

15γρ ΚΥΜΙΝΟ

40γρ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ

1 ΚΡΟΚΟ ΑΥΓΟΥ

ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΛΙΓΟ ΑΝΙΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΑΛΑΤΙ/ΠΙΠΕΡΙ

EKTΕΛΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΠΕΙΚΟΝ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΘΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΚΑΛΑ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ,ΜΕΤΑ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΜΕ BBQSAUCEΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΡΑΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗ BBQSAUCE.ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΕ ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου