1
| 
| Πλένουμε το ρύζι καλά και τα τηγανίζουμε στο λάδι μέχρι να το γυαλί. |
2
| 
| Προσθέστε το σκόρδο σωματιδίων, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το ζωμό. |
3
| 
| Δικαστήριο καλύφθηκε το ρύζι και μαγειρεύουμε 15 λεπτά.Τραβώντας από τη φωτιά και το αφήνουμε Pohlupen για άλλα 10 λεπτά. |
4
| 
| 3-4 σ. Λ ρυζιού που προορίζεται για τους κεφτέδες και το υπόλοιπο αρωματισμένο με αλάτι, πιπέρι και μαϊντανό και αφήστε το για γαρνιτούρα. |
5
| 
| Θρυμματισμένο κρεμμύδι αναμιγνύεται με την κατανομή των ρύζι, κρέας, αυγό, 100 ml νερού, αλάτι και πιπέρι. |
6
| 
| Ανακατέψτε και σχηματίζουν 18 κεφτέδες. Τοποθετήστε τα σε ταψί. |
7
| 
| Κρεμμύδι για τη σάλτσα κομμένο σε μισοφέγγαρα και τηγανίστε μαζί με τριμμένο καρότο και το σέλινο στο μισό λάδι συνθλίβονται. |
8
| 
| Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι και πασπαλίζουμε με αλεύρι. Προσθέστε το σκόρδο και σωματιδίων. Fry είναι. |
9
| 
| Ρίχνουμε το ζωμό, υπό ανάδευση ζωηρά. |
10
| 
| Προσθέστε και ο τοματοπολτός. Μαγειρέψτε τα έξω μέχρι να δέσει η σάλτσα. |
11
| 
| Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και αρωματισμένο με αλάτι και πιπέρι.Τραβώντας μακριά από τη φωτιά. |
12
| 
| Κεφτεδάκια ρίχνουμε το τηγάνι και την σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. |
13
| 
| Το πιάτο ψήνουμε 40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμούς, ανεμιστήρα. |
14
| 
| Το φύλλο στη συνέχεια απομακρύνθηκε και ψήνονται για 15 λεπτά. |
15
| 
| Τα κεφτεδάκια σερβίρονται πάνω από το ρύζι με σάλτσα πτήσεις |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου