Κοτόπουλο Κολοκυθάκια
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
- 2 φλιτζάνια τριμμένο κολοκύθι, τα δέρματα για (περίπου 2 μικρά)
- £ 1 κοτόπουλο έδαφος
- ¼ κίτρινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ψιλοκομμένο ή τριμμένο
- 1 jalapeno, τους σπόρους και ψιλοκομμένο κιμά (προαιρετικό)
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
- ½ κουταλάκι πιπέρι
- 2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
ΟΔΗΓΊΕΣ:
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 425 βαθμούς. Ανακατεύουμε τα κολοκυθάκια,
- το κοτόπουλο, το κρεμμύδι, jalapeno, το σκόρδο, το αλάτι, την πάπρικα και
- το πιπέρι μαζί μέχρι συνδυάζονται εντελώς.
- Scoop υπερπλήρης κουταλιές της σούπας σε λαδωμένο ταψί απόσταση
- τουλάχιστον 1 «εκτός-όπως ακριβώς κάνουν τα cookies.
- Ψήστε 18-20 λεπτά μέχρι τα κέντρα είναι σταθερές. Αφαιρέστε από το φούρνο
- μετακινήστε το ράφι του φούρνου στην πρώτη θέση μετά ρυθμίστε το φούρνο
- στους ψήστε. Ενώ κρεατοπαραγωγής είναι θέρμανση, πασπαλίζουμε κορυφές
- του κάθε popper με λίγη παρμεζάνα. Επιστροφή στο φούρνο στους ψήστε έως
- ότου οι κορυφές είναι ανοιχτό καφέ και τραγανό.
- Σερβίρετε μόνο του ή με την αγαπημένη σας σάλτσα. Απολαμβάνω!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου