Στραπατσάδα
Υλικά
1 κιλό ώριμες ντομάτες ή ντοματάκια κονσέρβας
6 αυγά
200 γρ. τυρί φέτα
1 κ. σ. ζάχαρη
1 κ. σ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
6 αυγά
200 γρ. τυρί φέτα
1 κ. σ. ζάχαρη
1 κ. σ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες, τις κόβουμε και τις βάζουμε σε τηγάνι με το λάδι, τη ζάχαρη και το αλατοπίπερο.
- Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξουν και προσθέτουμε το τυρί κομμένο σε κύβους.
- Μόλις αρχίσει να λειώνει, προσθέτουμε τα αυγά ολόκληρα και ανακατεύουμε.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά όταν τα αυγά δέσουν στο βαθμό της αρεσκείας μας.
Σημείωση
Μπορείτε να παραλείψετε το λάδι αν θέλετε το φαγητό να είναι ελαφρύ και το τηγάνι σας είναι αντικολλητικό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου