Μυκονιάτικο Σπετσοφάι
Υλικά
500γρ μυκονιάτικο λουκάνικο
2 πιπεριές
1 μελιτζάνα
2 κολοκυθάκια
½ ντομάτα φρέσκια
Χυμός ντομάτας
Αλάτι, πιπέρι και ρίγανη
Εκτέλεση
Κόβουμε το λουκάνικο σε ροδέλες και όλα τα λαχανικά ψιλοκομμένα. Στην συνέχεια σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι όλα τα υλικά, μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά και ροδίζει το λουκάνικο προσθέτουμε την ντομάτα, το χυμό ντομάτας και αλατοπιπερώνουμε. Ένα πιάτο γρήγορο με έντονες γεύσεις που μπορεί να αποκτήσει ακόμα πιο παραδοσιακό χαρακτήρα με μερικές άσπρες νιφάδες από τριμμένη τυροβολιά Μυκόνου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου