Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Προσούτο, πεπόνι και σπανάκι Σαλάτα

Προσούτο, πεπόνι και σπανάκι Σαλάτα 
Κάνει 2 μεγάλες σαλάτες

  • 2 φλιτζάνια σπανάκι
  • Προσούτο 1/3 κιλό
  • 1 canteloupe
  • 1 αβοκάντο
  • 1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
  • χούφτα ωμά, ανάλατα καρύδια
1. Τοποθετήστε ένα φλιτζάνι σπανάκι σε κάθε πλάκα.
2. Αρχή με κύβους προσούτο, κύβους πεπόνι μπάλες, φέτες αβοκάντο, ένα ψέκασμα κόκκινο κρεμμύδι, και λίγα καρύδια.
3. Προσθέστε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι, αν θέλετε.
4. Σερβίρετε με ένα ψιλόβροχο του Παλαιού Ντιζόν βινεγκρέτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου