Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Γεμιστές πατάτες με μανιτάρια και μπρόκολο

Γεμιστές πατάτες με μανιτάρια και μπρόκολο

Συστατικά:

4 μεγάλες πατάτες 
4 με Λ. Λάδι 
1 μικρό κεφάλι μπρόκολο 
200γρ καφέ μανιτάρια 
2 κόκκινες πιπεριές 
2 με Λ. Μαγιονέζα 
1 σκελίδα σκόρδο 
1-2 κλωναράκια θυμάρι 
13:00 Λ. Μαλακό μουστάρδα 
'50 τυρί 
αλάτι και πιπέρι

Προετοιμασία:

1
Οι πατάτες πλένονται και hemisected σε μήκος. Απλώστε με 2. Λ Oil, αρωματισμένο με αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε περίπου 50 λεπτά σε προθερμασμένο 180 μοίρες ανεμιστήρας του φούρνου.
2
Μπρόκολο δάκρυ. Οι πιπεριές καθαρίζονται και κόβονται σε λωρίδες.
3
Τα μανιτάρια καθαρισμένα και κομμένα natanko. 
4
Τα λαχανικά που καλύπτεται με το υπόλοιπο λάδι, αρωματισμένο με αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε 10-15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
5
Αφαιρέστε και αρωματισμένο με μαγιονέζα, μουστάρδα αναδεύεται με, θρυμματισμένο θυμάρι και θρυμματισμένο σκόρδο πάστα.
6
Χαράξτε τις πατάτες και συμπληρώθηκε με μείγμα λαχανικών.
7
Σκαλισμένα από πατάτες αναμιγνύεται με τριμμένο τυρί.
8
Ανακατέψτε και κατανεμήθηκε παραπάνω.
9
Οι Πατάτες γεμιστές ψήνονται πάνω σύρμα για περίπου 7 λεπτά και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου