Μαριναρισμένο χοιρινό σουβλάκι στο γιαούρτι
Συστατικά:
600g. χοιρινό
λαχανικά της επιλογής για σουβλάκια
Για τη μαρινάδα:
200γρ. γιαούρτι
σάλτσα σόγιας
ελαιόλαδο
το κρεμμύδι,
4-5 σκελίδες σκόρδο
πιπέρι Προετοιμασία: Σε ένα μπολ ή κουτί βάλτε το γιαούρτι, χοντροκομμένα κρεμμύδι, λιωμένο σκόρδο, σάλτσα σόγιας και το ελαιόλαδο. Η επέμβαση με πιπέρι. Οι αναλογίες εξαρτώνται από το γούστο σας. Ανακατεύετε καλά τη μαρινάδα και βάλτε το κρέας κομμένο σε ομοιόμορφα κομμάτια. Και πάλι, ανακατεύουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες, και αν έχετε την ευκαιρία για περισσότερα. Τα ξύλινα σουβλάκια, μουλιάσει σε νερό για 30 λεπτά, και στη συνέχεια κρέμασαν στο ξύλο τη σάρκα, τα οποία είναι μόνο ελαφρώς στραγγισμένο από τη μαρινάδα και τα λαχανικά της επιλογής σας. Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά και σερβίρουμε με κατάλληλη γαρνιτούρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου